divendres, 24 de gener del 2014

¿Gas Natural al 2014?


Gas Natural confia en poder donar subministrament a La Móra aquest 2014

Publicat el: 23/01/2014 a  Tarragona Ràdio

Gas Natural confia en poder donar subministrament a La Móra aquest 2014 i completar la xarxa de distribució a la ciutat de Tarragona.
La companyia està finalitzant diferents estudis que li ha exigit el departament de Medi Ambient de la Generalitat per poder fer la canalització de gas fins a la urbanització de Llevant. En principi, tenia previst arribar a la Móra durant l’any passat però el fet d’haver de fer la connexió des d’Altafulla ha estat un contratemps. I és que s’han de superar part dels terrenys de la desembocadura del Gaià i es demanen informes més complerts que demostrin que no hi haurà afectació al medi.
Gas Natural confia que durant el febrer podrà donar noticies positives al respecte. Estudia tres possibilitats per portar el gas a aquesta zona de Llevant habilitant 2 nous quilòmetres de xarxa i invertint al voltant de 200.000 euros.
La companyia calcula que hi ha uns 700 clients potencials però preveu arribar-ne a un centenar dins d’aquest 2014.
Francesc Xavier Olivé és el delegat de Gas Natural Distribució a Tarragona. 
Aquest dijous, Gas Natural ha presentat les actuacions i projectes a desplegar en l’any en curs.
Invertirà 11,6 milions d’euros a les comarques tarragonines i la xarxa creixerà amb 54 nous quilòmetres. Com a novetat, el gas natural arribarà a La Sénia i l’Ampolla.
Actualment subministra a 52 municipis de la demarcació.