dimarts, 7 de maig del 2013

Actes de la Setmana Cultural 2013


Resum dels actes de la Setmana Cultural


Durant el sopar de divendres, es va lliurar el premi de fotografia al Sr. Ramon González, per la magnífica fotografia presentada (veure (veure foto guanyadora concurs)Agraïm la seva assistència, a tots els comensals que ens van acompanyar.

La visita al al Museu del Paper i al Abric Romaní de Capellades  (veure àlbum), tot i la pluja que ens va acompanyar va ser una excursió molt entranyable. Així com la visita al Museu de la Ràdio que vàrem realitza dimecres passat.

Agraïm les aportacions desinteressades dels següents associats:

Sra. Zoila Paradela, per el Taller d'introducció a l'òpera.

Sr. Josep M ª Espasa, per la presentació del seu llibre JAUME I "El Conqueridor",  comentari crític a la política real. (veure àlbum)

Sr. Adolfo Allegue de PINORD, pels seus excel·lents comentaris i explicacions al Tast de Vins (verure àlbum) gratuït celebrat al nostre local.

Al grup de teatre de les Dones, per la seva actuació durant el sopar de divendres.

A l'Associació de Dones per la preparació de tots els actes i la seva inestimable col·laboració durant el dia de Sant Jordi, perquè el dia solidari amb la comunitat de Sant Egidi de Tarragona fos un èxit econòmic, que serà molt agraït per ells. Es farà entrega d'uns aproximadament 700 €, que fixarem quan acabem de tancar els comptes de les flors venudes. (veure àlbum)

Agraïm les visites de:- Diputat al Parlament espanyol: Sr Alejandro Fernández (PPC).- Diputat al Parlament català: Sr. Jordi Roca (PPC).
- Tinent d'Alcalde de Tarragona: Sr. Xavi Tarrés (PSC).

És molt important per a La Móra-Tamarit, que els polítics que van assistir, Srs. Alejandro Fernández, Jordi Roca i Xavi Tarrés, escoltessin les nostres reivindicacions un cop més i veiessin el suport que tots donem a les mateixes.

Per acabar la Setmana Cultural de la Móra-Tamarit, un acte per als menuts a les 17,30 h, amb un Mag i coca i refrescs. 


Francesc García
President