dimecres, 26 de febrer del 2014

Òrgan Territorial de Gestió Desconcentrada

S'ha lliurat a l'Ajuntament la sol·licitud de creació per a La Móra - Tamarit, d'un Òrgan municipal de Gestió Desconcentrada, amb les 705 signatures recollides (Veure annex el bloc en què les hem lliurat) Desitgem donar les gràcies a les 705 persones que han donat suport la nostra iniciativa, que també és la seva.

Adjuntem foto de la carpeta amb signatures recollides i carta de la sol·licitud a l'Ajuntament.


Creiem que ens aprovaran la nostra sol·licitud, perquè ho dictamina la Llei municipal de règim local de Catalunya, perquè hem recollit signatura a signatura personalment i amb seguretat i, perquè hem sobrepassat el 50% del total de votants, que calculem poden ésser uns 1.300.

Per tant, esperem que ens aprovin la constitució d'aquest òrgan municipal, que estaria format per 10 membres i 1 president, elegits pels partits polítics CiU (35,4 %), PSC (22,5%), PP (17,8%), ESQUERRA-AM (3,75%), C’s (3,75%), ICV-EUIA-E (3,06%), SI (2,92%) = 89,18%, etc., en funció dels seus resultats a les eleccions municipals de 2011, però amb gent del nostre barri.

Com a Òrgan Municipal, podrà demanar tot tipus d'informació municipal i ajudar-nos en les nostres reivindicacions, en ser un òrgan del mateix Ajuntament, però sense assignació econòmica.

Hem d'informar-vos, que Ferran no entra en aquest òrgan, per exprés desig seu. Així que tinguem més notícies, les comunicarem.