divendres, 8 d’agost del 2014

Final Festa Major 2014

Aquí teniu el resum  del que ha estat la nostra
 Festa Major 2014
Fotos:


Classificacions:
6a.Travessa Nedant (Cala Jovera - La Móra)
4a Cursa d'Estiu La Móra-tamarit  Video Cursa

La Junta de l'Associació de veïns, agraeix la gran participació i civisme que ha imperat aquest any durant les Festes del barri. Les ha preparat amb el molt entusiasme la nostra Junta, a ells també els agraïm el seu entusiasme i dedicació, ja que sense ells no hauria estat possible celebrar-les.
Aquestes festes són molt importants, com cohesió del barri i com a demostració als nostres polítics municipals que ens tenen oblidats des de fa molts anys, considerant-nos des de sempre com una urbanització, quant som un barri. Els hem de recordar constantment que hi ha serveis bàsics que no tenen cap cost per a les arques municipals i que no posen l'interès suficient perquè ens puguin arribar al barri, com són: 

  • L'arribada del Gas Natural
  • La fibra òptica, que s'està posant a tot Tarragona
  • Una Escola Bressol i Col·legi
  • Un centre d’Assistència Mèdica
  • La recepció de Tamarit
  •  Etcètera....
Volem posar un peu a l'Ajuntament, a través de l'Òrgan Municipal de Gestió Desconcentrada, que hem demanat, però ens estan posant tota mena de problemes per aconseguir-ho. Nosaltres no desistirem en l'afany i ens agradaria molt que durant les festes de l'any que ve, poguéssim tenir-ho en funcionament. 
Us desitgem un bon estiu. Ben atentament,
Francesc García Torrent President AVV La Móra-Tamarit