dimecres, 14 d’octubre del 2020

1.    Volem presentar-vos el “PLA DE MILLORA INTEGRAL DE LA MÓRA-TAMARIT”, en que estem treballant, recollits en els següents documents:

 ·         El dia 25 de setembre vàrem presentar el VIDEO “Canal de La Móra versus Canal de la Murtra”, amb bona acollida per el públic assistent al acte, arquitectes, regidors i públic en general.

Enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=7ZWZiN5zVkA&feature=youtu.be .

·         Hem fet un contracta amb la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), per la “REALITZACIÓ D’UN ESTUDI URBANÍSTIC I PROPOSTA D’ORDENACIÓ PRELIMINAR PER LA MÓRA-TAMARIT”, ja està en marxa, signat al mes de març i engegat al mes de juliol i s’ha d’acabar abans de final d’any.

Enllaç: https://drive.google.com/file/d/1bitzFgRVpbrd_ncSD96TAWwkyKHrTkuW/view?usp=sharing .

·         Estem acabant un CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA I L’AVV LA MÓRA-TAMARIT, per desenvolupar el “PLA DE MILLORA INTEGRAL DE LA MÓRA-TAMARIT”. El tenim a punt de signar per part de l’Ajuntament.

Enllaç, Conveniprovisional:

ttps://drive.google.com/file/d/16xErjprS7szeCJTarWRC1Jc70EiHzVsQ/view?usp=sharing .

 

2.    Tenim preparades les Memòries per poder demanar la “EMD LA MÓRA-TAMARIT”, que haurem d’acompanyar de les signatures de la gent empadronada a La Móra-Tamarit, seguirem el següent pla:

 ·         Posem les Memòries a la vostre disposició, perquè les pugueu llegir. Si algú té algun dubte, podem trobant-se al local de l’AVV, per donar-vos les explicacions pertinents, estem a la vostra disposició. 

Enllaç:https://drive.google.com/drive/folders/16YsMhMN7520lswLZ41CfjzslnbmuX8FH?usp=sharing

·       Abans de presentar les Memòries a l’Ajuntament, haurem de recollir les vostres signatures, que donin suport a la sol·licitud de una EMD per La Móra-Tamarit

 ·         La recollida de signatures, segurament la farà el Secretari General de l’Ajuntament de Tarragona, ja us avisarem.

 ·         Presentació de Memòries i Signatures a l’Ajuntament de Tarragona, perquè l’Ajuntament doni la seva opinió i ho passi seguidament a la Generalitat perquè decideixi. 

Salutacions,

Francesc García

                        President